Мессі потрапив у новий скандал через колегу по Барселоні
Категорія
Спорт
Дата публікації

Мессі потрапив у новий скандал через колегу по Барселоні

Мессі потрапив у новий скандал через колегу по Барселоні
Джерело:  online.ua

Нещодавно зірковий нападник "Барселони" Ліонель Мессі потрапив під критику Еріка Олхатса — дядьки іншого відомого гравця Антуана Грізманна. Французький колега аргентинця на тлі резонансного інциденту виступив із коментарем. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Marca.

Олхатс назвав Мессі буквально чинником головних проблем каталонського клубу.

"Заяви мого дядька? Я не спілкувався з ним від моменту весілля, на яке він не прийшов. Я перестав підтримувати будь-які стосунки з Еріком Олхатсом. Він не знає, як влаштований футбол. Журналіст домігся від нього якогось коментаря. Я вже говорив Мессі, що у мене навіть немає номера Еріка. Мої батьки також не підтримують зв'язок з Олхатсом — це жахливо, що він здатний завдати такої шкоди та створити проблеми в роздягальні", - стверджує Грізманн.

Згадані звинувачення стали причиною напружених стосунків Грізманна та Мессі, останній навіть коментував, що втомився бути головною проблемою клубу. Водночас французький нападник згадав, яку підтримку отримав від колеги, коли приєднався до "Барселони". Він згадав наполегливість аргентинця у переговорах команди щодо його трансферу.

"Зараз я щасливий в "Барселоні", прошу дати мені спокій. Клуб підтримує мене, я хочу допомогти йому своїми діями на полі, Лео знає про це. Важко читати новини з ранку — якщо вони не про Мессі, то про мій потенційний продаж", - зауважив Грізманн.

Як повідомляв ONLINE.UA, довгоочікуваний матч іспанської "Барселони" проти київського "Динамо" відбудеться без головної зірки — Ліонеля Мессі. Каталонський футбольний клуб встановив остаточний склад на гру Ліги чемпіонів. Водночас відомо, що Антуан Грізманн братиме участь у футбольному двобої в Києві.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?