Мессі зізнався, де хотів би грати після Барселони
Категорія
Спорт
Дата публікації

Мессі зізнався, де хотів би грати після Барселони

Мессі зізнався, де хотів би грати після Барселони
Джерело:  online.ua

Зірковий форвард каталонської "Барселони" Ліонель Мессі може змінити роботу в згаданому клубі. Футболіст передбачає, що може продовжити кар'єру у Сполучених Штатах. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю спортсмена журналісту Хорді Еволі.

За його словами, він не збирається вести жодні переговори з приводу переведення до того, як закінчиться сезон 2020/21.

"Я хотів би пограти в США, щоб дізнатися життя там і футбол в місцевій лізі. Але в кінцевому підсумку я б хотів повернутися і знову жити в Барселоні, працювати в клубі на якійсь посаді. Я не забігаю занадто наперед, подивімося, чим закінчиться цей сезон. Чи почну я переговори з клубами найближчим часом? Ні. Це буде суперечністю всьому, що я говорю. Зараз я зосереджений на "Барселоні" і я хочу зробити все можливе для клубу в цей момент", - пояснив Мессі.

Також футболіст зізнався, що мав значні проблеми минулого літа через свої наміри залишити "Барселону".

"Мені було непросто оголосити про те, що я хочу піти з "Барселони ". Сім’я хотіла залишитися тут, але я відчував, що час йти. Те, як легко клуб попрощався з Луїсом Суарес, давши піти йому до конкурента — це було божевіллям. Зараз зі мною все гаразд і те, що відбувалося влітку, залишилося позаду", - наголосив він.

Як повідомляв ONLINE.UA, Союз європейських футбольних асоціацій визначив найкращі футбольні клуби в історії єврокубків. У список УЄФА потрапили 30 клубів, які показали найкращі результати на європейських футбольних турнірах. Рейтинг складався за кількістю набраних очок з 1955 року в турнірах під егідою UEFA. До переліку серед інших потрапило київське "Динамо".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?