Meta збирається запустити свій аналог Twitter
Категорія
Технології
Дата публікації

Meta збирається запустити свій аналог Twitter

Meta збирається запустити свій аналог Twitter
Джерело:  online.ua

6 липня американська корпорація Meta збирається запустити аналог соцмережі Twitter — додаток Threads.

Джерело: Bloomberg

Meta презентує новий додаток Threads 

Threads функціонуватиме подібно до Twitter, з текстовими публікаціями, які можна лайкати, коментувати та ділитися.

Люди зможуть стежити за обліковими записами, на які вони підписані в Instagram, і зберігати своє ім’я користувача.

Фото: Apple Inc. App Store

Meta вже не перше запозичує ідеї у конкурентів. Так, функцію публікацій, які зникають через 24 години, під назвою «історії» було скопійовано з Snapchat у 2016 році.

Нещодавно Meta випустила продукт для короткого відео, схожий на TikTok, під назвою «reels», вони сприяють зростанню як Instagram, так і Facebook.

Конкуренти Twitter, такі як Mastodon і Bluesky, перебувають у зародковому стані та ще не можуть бути життєздатною альтернативою.

Instagram протягом кількох місяців рекламував свій майбутній додаток із різними знаменитостями та впливовими особами, прагнучи викликати ажіотаж після його запуску.

Програма доступна для «попереднього замовлення» і «очікується» в четвер.

Там описали додаток як місце, «де спільноти збираються разом, щоб обговорити все: від тем, які вас хвилюють сьогодні, до того, що буде в тренді завтра».

Чому користувачі незадоволені Twitter

Запуском Threads, Meta намагається скористатися проблемами Twitter , оскільки минулого року цю соціальну мережу придбав Ілон Маск.

Серед проблем, які розлютили користувачів і спонукали їх шукати альтернативні платформи, – пом’якшення політики Twitter щодо модерації вмісту та вимога щомісячної плати за підписку, яка позначається як справжній обліковий запис.

Також є проблеми з надійністю сайту. У суботу, 1 липня, Twitter почав тимчасово обмежувати кількість публікацій, які користувачі можуть бачити.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?