Ми даремно їли свій хліб - в команді Зеленського зважилися на резонансне зізнання
Категорія
Україна
Дата публікації

Ми даремно їли свій хліб - в команді Зеленського зважилися на резонансне зізнання

Ми даремно їли свій хліб - в команді Зеленського зважилися на резонансне зізнання
Джерело:  24 канал

Через два тижні закінчується робочий рік в парламенті, але за цей період депутати встигли зробити дуже мало, незважаючи на надані можливості. З таким несподіваним зізнанням виступила народна депутатка з президентської партії "Слуга народу" Ірина Верещук, яка вважає, що народні обранці даремно їли свій хліб, особливо в період карантину, коли парламент працював не на повну силу. Вона вважає, що нардепи повинні працювати без відпусток і доопрацювати всі заплановані законопроєкти. Про це Верещук заявила в інтерв'ю 24 каналу, передає ONLINE.UA.

"Я прихильниця того, щоб ми працювали без відпусток. Був карантин, ми не працювали в повну силу, а повинні. Я вважаю, що ми даремно їли свій хліб: ми отримували заробітну плату. Нам треба доопрацювати ті дні і ті законопроєкти, які чекають своєї черги", - заявила Верещук.

Представниця партії "Слуга народу" зазначила, що у нардепів в цьому році були такі можливості і влада, яких не було у жодного іншого парламенту. Вона додала, що є ряд важливих і зрозумілих законів, які все ще не прийняті і чекають своєї черги. Зокрема, це законопроєкти про підвищення соціальних стандартів, підвищення пенсій, зарплат військовослужбовцям, державним службовцям, пенсіонерам.

"Ні у одній партії в парламенті не було фракції настільки самодостатньої, щоб голосувати за закони, не звертаючись до інших фракцій. Ми цього не використовували сповна. Я повинна це визнати. Ми могли більше", - визнала Верещук.

Важливо відзначити, протягом останніх тижнів ситуація у Верховній Раді істотно загострилася - народні обранці від фракції "Європейська солідарність" почали активно збирати підписи за висловлення недовіри Кабінету міністрів Дениса Шмигаля, а депутати від "Голосу" - конкретно агітують за відставку міністра внутрішніх справ Арсена Авакова . Але президент України Володимир Зеленський задоволений роботою діючого уряду. Він зазначає, що вибір нового прем'єра був важким завданням, але Денис Шмигаль, за оцінкою президента, справляється зі своїми обов'язками.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Офіс президента України під удар поставив колишній президент Грузії і діючий глава Виконавчого комітету реформ України Михайло Саакашвілі. В ефірі одного з українських телеканалів він став стверджувати, що в Україні немає держави, а є тільки чиновники зі своїми керівниками, які намагаються конролювати всі політичні, економічні та соціальні процеси.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?