Ми домовилися: Лукашенко здивував заявою про наміри Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

Ми домовилися: Лукашенко здивував заявою про наміри Путіна

Ми домовилися: Лукашенко здивував заявою про наміри Путіна
Джерело:  online.ua

Державний лідер Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що близько двох років тому інформував російського колегу про неможливість об'єднання двох країн. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на БЕЛТА.

За його словами, президент Володимир Путін нібито не планує втримати влади шляхом утворення так званої союзної держави.

"Немає у Путіна такої мети. А якби була, то ми два роки тому домовилися: жодного входження Білорусі в Росію бути не може", - пояснив Лукашенко.

Він також згадав власний жарт з цього приводу. Нібито президент сказав, що єдина держава можлива, але тільки якщо Росія увійде до складу республіки.

Лукашенко вважає, що росіяни та білоруси не погодяться на інтеграцію, якщо говорити серйозно.

"Ось ви не антиросійські люди, а нормальні білоруси, які люблять та поважають росіян. Але постав перед вам питання, чи хочете ви такого об'єднання, щоб Білорусь увійшла у склад Росії - 120% скажуть "ні", - звернувся Лукашенко до населення.

Як повідомляв ONLINE.UA, білоруський президент також розповів, що Кремль вдається до натяків щодо об'єднання двох країн. Він вважає, що російська сторона нібито обіцяє Білорусі за це суттєве зниження цін на різноманітні ресурси, які їй знадобляться.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?