Ми домовилися - в уряді розкрили нові плани Зеленського
Категорія
Політика
Дата публікації

Ми домовилися - в уряді розкрили нові плани Зеленського

Ми домовилися - в уряді розкрили нові плани Зеленського
Джерело:  online.ua

Президент Володимир Зеленський незабаром відвідає Словаччину. Плани українського лідера підтвердив прем'єр-міністр Денис Шмигаль. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на виступ очільника уряду на засіданні.

За його словами, візит стане приводом для узгодження й підписання важливого документу.

"Вчора спілкувався з прем’єр-міністром Словаччини, паном Ігорем Матовичем, ми домовились про відновлення повноцінної роботи аеропорту "Ужгород". У вересні під час планового візиту президента України до Словацької Республіки планується підписання відповідної міждержавної угоди, і аеропорт "Ужгород" зможе працювати повноцінно, цілодобово", - наголосив Шмигаль.

Він пояснив, підписання угоди "розкриє додаткові можливості для Закарпаття у частині авіасполучення, авіаперевезень і повноцінно зв’яже аеропорт "Ужгород" з міжнародним авіасполученням, а також сполученням з усією Україною".

Нагадаємо, у середу, 19 серпня, Зеленський вирушив з робочим візитом до Запорізької області.

"У межах робочої поїздки до Запорізької області президент Володимир Зеленський ознайомився з перебігом будівництва автотранспортної магістралі через річку Дніпро в обласному центрі", - проінформували в Офісі президента.

Також лідер відвідав запорізький госпіталь та виступив із заявою про необхідність забезпечення таких закладів усім необхідним.

Як повідомляв ONLINE.UA, 18 серпня глава держави Володимир Зеленський знову змінив склад делегації України для участі в Тристоронній контактній групі щодо мирного врегулювання ситуації в Донецькій і Луганській областях. У переговорний процес з Росією та ОРДЛО президент включив першого прем’єр-міністра України Вітольда Фокіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?