Ми готові до всього: ватажок "ДНР" виступив з новою скандальною заявою
Категорія
Події
Дата публікації

Ми готові до всього: ватажок "ДНР" виступив з новою скандальною заявою

Ми готові до всього: ватажок "ДНР" виступив з новою скандальною заявою
Джерело:  online.ua

Новий ватажок "ДНР" Денис Пушилін, якого призначив Кремль управляти самопроголошеною республікою після ліквідації Захарченко, дав нове скандальне інтерв'ю. Він висунув чергові звинувачення Україні в загостренні конфлікту на Донбасі і вбивстві захарченко.

Зі звинуваченнями на адресу України Пушилін виступив в інтерв'ю проурядовій газеті Польщі Rzeczpospolita, повідомляє ONLINE.UA.

На питання журналіста про те, хто вбив Захарченко, Пушилін заявив, що розслідування триває, але він переконаний, що вибухівку в кафе "Сепар" підклали українські спецслужби.

Також Пушилін в черговий раз відхрестився від того, що на Донбасі воюють російські військові. Він заявив, що якби російська армія була присутня на сході України, то вже давно б конфлікт був би вирішений на користь так званих "ДНР" і "ЛНР". При цьому він упевнений, що Мінські угоди на Донбасі будуть продовжувати підтримувати обидві сторони конфлікту, але зазначив, що в "ДНР" готові до всього, якщо раптом мирні домовленості будуть припинені.

Що стосується свого обрання на пост нового глави "ДНР" на фейковий виборах, які заплановані на листопад 2018 року, Пушилін не став впевнено заявляти про свою перемогу. Незважаючи на те, що Кремль саме його бачить на цьому посту, Пушилін не виключає, що ситуація ще може змінитися.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що відсторонення і ліквідацію ватажка бойовиків "ДНР" Олександра Захарченко готував нинішній глава самопроголошеної республіки Денис Пушилін. Докази цьому раніше опублікувала СБУ, їх також підтвердив колишній керівник окупантів Олександр Ходаковський.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?