Ми готуємося: Кличко виступив з новим оголошенням про метро
Категорія
Україна
Дата публікації

Ми готуємося: Кличко виступив з новим оголошенням про метро

Ми готуємося: Кличко виступив з новим оголошенням про метро
Джерело:  online.ua

Київський мер Віталій Кличко оголосив, що столичний метрополітен адміністрація готова відкрити одразу за відповідним розпорядженням Кабміну. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу КМДА.

За словами очільника міста, за час відсутності руху у підземці робили профілактичні роботи.

"Що стосується метро. Ми готові будемо відновити його роботу, як тільки уряд дозволить це зробити. Поки метрополітен не перевозив пасажирів у ньому тривали всі необхідні роботи з утримання інфраструктури – заміна рейок, шпал, ремонти ескалаторів, вагонів, оновлення вентиляційного обладнання та інші", - пояснив Кличко.

Він додав, на станціях "Лук'янівська" та "Сирець" почали встановлення засобів за програмою доступності — тактильних смуг та інших елементів для вільного пересування маломобільних громадян.

Кличко провів ревізію у метрополітені — адміністрація оприлюднила відповідний відеоролик.

"Ми готуємося, як ви бачите до відновлення роботи метрополітену", - підкреслив мер.

Нагадаємо, київське метро закрили ввечері 17 березня. З того часу воно залишається паралізованим через епідемію коронавірусу в Україні. За всю історію столичної підземки її жодного разу не зупиняли.

Станом на 15 травня в Україні підтвердили вже 17 330 випадків нового коронавірусу COVID-19. Карантин почали послаблювати з 11 травня. Новий етап передбачається 22 числа.

Як повідомляв ONLINE.UA, мер Києва Віталій Кличко попередив автомобілістів про нові обмеження, які незабаром введуть у столиці. За його словами, вже з понеділка, 18 травня, у Київ не зможуть у певний час доби в’їхати великогабаритні та вантажні автомобілі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?