Ми не будемо розмовляти - Лавров озвучив Зеленському нові нахабні вимоги
Категорія
Політика
Дата публікації

Ми не будемо розмовляти - Лавров озвучив Зеленському нові нахабні вимоги

Ми не будемо розмовляти - Лавров озвучив Зеленському нові нахабні вимоги
Джерело:  online.ua

Скандальний російський дипломат, очільник МЗС РФ Сергій Лавров цинічно зазначив, що абсолютно нічого не чув про проведення зустрічі в нормандському форматі вже у квітні 2020 року. Однак поплічник Володимира Путіна скористався можливістю озвучити нові зухвалі умови для проведення наступного саміту українській владі. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на "ТАСС".

Лавров у своєму стилі заявив, що Кремль буде говорити про підготовку нового саміту тільки після виконання рішень попереднього саміту і узгодження проєкту документа.

"Ми будемо розмовляти про терміни наступного саміту тільки коли, по-перше, буде виконано все те, про що говорили в Парижі, включаючи нормалізацію на землі і розмінування, політичні питання, пов'язані з "формулою Штайнмаєра", і закріпленням аспектів особливого статусу (Донбасу) на постійній основі у законодавстві України", - заявив Сергій Лавров.

Окрім того, він додав, що ще одна вимога офіційної Москви - підготовка проєкту підсумкового документа та його підписання.

"Щоб не було знову вже під час саміту (спроб – ред) руйнувати досягнуті домовленості", – циінчно додав російський дипломат.

Варто нагадати, що крайній саміт у нормандському форматі відбувся 9 грудня у Парижі. Як відомо, це була перша зустріч з 2016 року, коли лідери України, Франції, Німеччини та Росії сіли за стіл переговорів.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Пєсков заявив, що російська влада не намагається примусити Україну до братерських відносин.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?