Ми не думали, що за цими ідіотами є реальні сили: розповідь про перших адептів "Новоросії" на Донбасі
Категорія
Україна
Дата публікації

Ми не думали, що за цими ідіотами є реальні сили: розповідь про перших адептів "Новоросії" на Донбасі

Ми не думали, що за цими ідіотами є реальні сили: розповідь про перших адептів "Новоросії" на Донбасі
Джерело:  online.ua

Міліція в Луганську до приходу «російської весни» тільки починала проявляти відкриту лояльність до сепаратистів, хоча вигляд «адептів Новоросії» викликав одночасно і сльози, і посмішку.
Про це розповів активіст луганського Автомайдану Олег Філіппов в інтерв'ю ONLINE.UA.
«Всю зиму і весну (2014 року, - ONLINE.UA) в Луганську проходили ці трешові мітинги "за Росію". Ми не те що ставилися до цього з посмішкою... Але не думали, що за цими ідіотами стоїть реальна сила. Ну, правда - там без сліз не глянеш!» - розповів очевидець.
Також він додав, що проукраїнська частина луганчан тоді не могла повірити, «що це може вийти на державний рівень - просто лепрозорій якийсь!».


За словами Філіппова, «9 березня (в день народження Тараса Шевченка сепаратисти розігнали проукраїнський мітинг в центрі Луганська, - ONLINE.UA) пішли в обласну ментовку, запитали: "Ви що - охреніли там зовсім? Хто тут за порядок в місті відповідає - ви чи бидлота якась?".
«Почули відмовки. З ментами ми часто намагалися говорити, запитували: "Чому озброєні люди по місту ходять?" Потім вони вже посилати нас почали. Їм - про бандитів на вулицях, а у відповідь: "Будь ласка, без претензій!" А потім менти і самі георгіївські стрічки одягли, і сепари стали кричати, що "Міліція з народом!" - пригадав активіст.



Більше читайте в інтерв'ю Олега Філіппова ONLINE.UA: Путина на Донбасс позвали алкоголики, без слез не глянешь — очевидец о начале "Новороссии".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?