Ми нічого не винні: у Путіна зробили нахабну заяву про "хлопців на Донбасі"
Категорія
Світ
Дата публікації

Ми нічого не винні: у Путіна зробили нахабну заяву про "хлопців на Донбасі"

Ми нічого не винні: у Путіна зробили нахабну заяву про "хлопців на Донбасі"

Прес-секретар президента РФ Володимира Путіна Дмитро Пєсков заявив, що мінські угоди повинні виконуватися Києвом і бойовиками на Донбасі, в той час як Росія не є стороною конфлікту, а виступає гарантом мінського процесу.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ВВС.
"Проблема в тому, що ми не є країною, яка повинна імплементувати мінські угоди. Ми - країна, яка повинна гарантувати реалізацію мінських угод разом з Францією і Німеччиною", - сказав Пєсков в інтерв'ю британському телеканалу.

Читайте також: На Донеччині знайшли нові докази агресії Путіна: опубліковані фото
Прес-секретар Путіна зазначив, що "мінські угоди повинні бути виконані Києвом і хлопцями на Донбасі".
Відзначимо, що на Донбасі неодноразово фіксувалося російське озброєння, а також доведено те, що проти сил АТО воюють військовослужбовці армії Росії.
Як повідомляв ONLINE.UA,  міжнародна група розслідувань Bellingcat представила нову доповідь, в якій говориться про артилерійські обстріли території Донбасу, які велися з боку Росії влітку 2014 року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?