Ми погодились: Зеленський зробив важливу заяву
Категорія
Політика
Дата публікації

Ми погодились: Зеленський зробив важливу заяву

Ми погодились: Зеленський зробив важливу заяву
Джерело:  online.ua

Президент України Володимир Зеленський виступив із заявою щодо зустрічі з азербайджанським колегою Ільхамом Алієвим. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Офіс президента.

За офіційними даними, Київ підтримує проєкт Південного газотранспортного коридору. У майбутньбому визначаться можливості його пожвавлення, щоб посилити газову диверсифікацію зі споживачами Європи.

"Ми погодились активізувати співпрацю в міжнародних авіа-, автомобільних і залізничних перевезеннях. Серед іншого, мова йде про проект Транскаспійського транспортного маршруту", - підкреслив Зеленський.

Загалом сторони під час президентського візиту до Баку узгодили серії документів про співпрацю на міжнародному рівні.

"Україна та Азербайджан незмінно підтримують одне одного в питаннях відновлення суверенітету та територіальної цілісності у межах міжнародно визнаних кордонів", - резюмував український лідер.

Як повідомляв ONLINE.UA, президент України здійснює закордонний візит в Азербайджан проотягом двох днів. Він почався у понеділок, 16 грудня, та завершиться у вівторок. Планувалося, що голови держав відвідають бізнес-форум у Баку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?