Ми повинні це зробити: Макрон виступив зі скандальною заявою щодо РФ
Категорія
Політика
Дата публікації

Ми повинні це зробити: Макрон виступив зі скандальною заявою щодо РФ

Ми повинні це зробити: Макрон виступив зі скандальною заявою щодо РФ
Джерело:  online.ua

Французький лідер Еммануель Макрон вважає за потрібне переглянути відносини з Росією, щоб не потрапити в гущу нової холодної війни. Про це Макрон сказав в ході виступу, присвяченого питанням зовнішньої політики Франції, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The New York Times.

Президент Франції запевняє, що Європі пора переглянути свої відносини з Росією, щоб перевірити свої глобальні амбіції і не потрапити в гущу нової холодної війни.

Варто зазначити, що Макрон не сказав, чи хоче він скасувати санкції ЄС, накладені на РФ через анексію Криму, але сказав, що нові санкції "не в наших інтересах". Він сказав, що прийшов час "переосмислити наші відносини з Росією", не вдаючись у подробиці.

У своїй дипломатичній промові Макрон попередив, що відсувати Росію далі - це "глибока стратегічна помилка". Він сказав, що "слабкості і помилки" Європи допомогли Росії зміцнити свій союз з Китаєм і відновити свій вплив в Сирії, Лівії та Африці.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно Путін прилетів на один день до Франції, щоб зустрітися з французьким лідером Еммануелем Макроном. Метою візиту російського лідера є обговорення шляхів вирішення конфлікту на сході України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?