Ми повторимо - Путін шокував заявою про Другу світову війну
Категорія
Політика
Дата публікації

Ми повторимо - Путін шокував заявою про Другу світову війну

Ми повторимо - Путін шокував заявою про Другу світову війну
Джерело:  online.ua

Очільник Кремля Володимир Путін щоденно шокує міжнародну спільноту гучними заявами, які активно обговорюють в Росії та за її межами. Цього разу президент РФ неочікувано для всіх назвав цілком ймовірним повторення подій Другої світової війни у разі, якщо на Росію хто-небудь нападе. Свою позицію Путін озвучив, відповідаючи на питання про ймовірні загрози нової війни, що може охопити світ. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на "ТАСС".

Представник медіа поцікавився у глави Кремля "а ми можемо повторити?". Президент РФ відповів:

"Ми втратили 27 мільйонів людей. І якщо хтось посміє зробити щось подібне, ми повторимо... Хто до нас з мечем прийде, – від меча і загине", - цинічно зазначив Володимир Путін.

Що особливо цікаво, раніше Путін у цьому ж інтерв'ю в частині, присвяченій витратам на армію і оборону, запевняв, що не хоче воювати з іншими країнами. Окрім того, він згадав, про головні принципи при формуванні військового бюджету і створення умов, при яких нікому не спаде на думку воювати з Росією.

Раніше також стало відомо, що глава Кремля підтримав введення у конституцію РФ норм про неприпустимість "фальсифікації історії" та применшення подвигу СРСР у Другій світовій війни. Він поскаржився на те, що існують сили, які намагаються "викрасти" у Росії перемогу, але "це неможливо".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Держдумі РФ відреагували на слова Зеленського про Другу світову війну та поскаржилися, що український лідер він "відрікся від діда".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?