Ми продовжуватимемо: у Путіна прокоментували списки Савченко
Категорія
Світ
Дата публікації

Ми продовжуватимемо: у Путіна прокоментували списки Савченко

Ми продовжуватимемо: у Путіна прокоментували списки Савченко

Прес-секретар президента Росії Володимира Путіна Дмитро Пєсков заявив, що в Кремлі проаналізують списки полонених, подані народним депутатом Надією Савченко.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Lenta.ru.
«У мене немає сумніву, що так чи інакше це буде аналізуватися, і я не можу виключити, що в тій чи іншій формі відбудеться обмін думками в ході роботи контактної групи відповідних підрозділів», - заявив Пєсков.
Читайте також: Савченко дивно пояснила, чому списки полонених не принесуть шкоди: з'явилося відео
Прес-секретар Путіна також додав, що тим, що процес обміну полоненими йде повільно, не можна дорікати тільки одній зі сторін.
«Я маю на увазі "ополченців" Донбасу і Київ. Це питання саме домовленостей і довіри двох сторін цього конфлікту», - зазначив він, підкресливши, що Росія «буде продовжувати робити все, щоб (далі формувати) цю атмосферу довіри».
Як повідомляв ONLINE.UA, представник спеціального центру СБУ зі звільнення заручників Юрій Тандит заявив, що оприлюднені нардепом Надією Савченко списки полонених некоректні, оскільки публікація таких матеріалів може зашкодити рідним українських заручників.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?