"Ми розширили чорний список": Росія пригрозила ЄС
Категорія
Політика
Дата публікації

"Ми розширили чорний список": Росія пригрозила ЄС

"Ми розширили чорний список": Росія пригрозила ЄС
Джерело:  online.ua

В МЗС Росії заявили, що офіційна Москва вирішила розширити список представників та інституцій Євросоюзу, щодо яких застосовуються санкції, повідомляє ONLINE.UA.

Так, у коментарі, який був опублікований на сайті міністерства 31 травня, пояснюється, що це рішення ухвалюється у відповідь на "низку рішень ЄС, що передбачають застосування обмежувальних заходів одностороннього характеру щодо деяких російських громадян".

"Російська Федерація неодноразово застерігала сторону ЄС від використання інструменту односторонніх санкцій, що суперечать міжнародному праву. У зв'язку з цим російська сторона ухвалила рішення про розширення відповідного списку представників країн-членів та інституцій ЄС, яким заборонено в'їзд на територію Російської Федерації", - додали у відомстві.

 Вказано, що кількість фігурантів російського списку доведено до паритетного зі списком Євросоюзу.

Нагадаємо, раніше французький лідер Еммануель Макрон звинуватив екс-стратега Трампа Стіва Беннона і російських олігархів у змові з європейськими націоналістами з метою демонтажу Європейського Союзу.

Як повідомляв ONLINE.UA, Макрон надіється, що  Росія залишиться членом Ради Європи попри розбіжності з іншими членами.  З даною несподіваною заявою він виступив під час зустрічі з генсеком Ради Європи Турбйорном Ягландом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?