Ми самі не впораємося: Зеленський зважився на резонансне зізнання
Категорія
Політика
Дата публікації

Ми самі не впораємося: Зеленський зважився на резонансне зізнання

Ми самі не впораємося: Зеленський зважився на резонансне зізнання
Джерело:  online.ua

Глава держави Володимир Зеленський заявив, що без допомоги міжнародних партнерів Україна не впорається з питанням деокупації Криму. Про це він заявив під час відвідування виставки в Києві "Зброя та безпека" 9 жовтня, передає ONLINE.UA.

В українського лідера поцікавилися, чи існує для Криму своя "формула Штайнмайера", президент відповів, що зараз "такої формули немає". І в питанні деокупації півострова "Україна сама не впорається".

"Зараз немає цієї формули. Це дуже складна історія. Ви знаєте, що тут Україна, на жаль, я повинен констатувати, на жаль, Україна сама не впорається. Потрібні умови наших міжнародних партнерів, має у нас бути ще потужніша армія. Треба бути дуже потужними, щоб не тільки у нас дипломатія працювала, щоб армія у нас була дійсно високого рівня", - відповів він.

Як повідомляв ONLINE.UA, чинний  німецький президент Франк-Вальтер Штайнмаєр проінформував, що план, який він запропонував, має на увазі лише механізм проведення виборів в ОРДЛО та, відповідно, введення закону про особливий статус. Цей алгоритм був створений в умовах, коли жодна сторона не хотіла йти на великі поступки. Тому було запропонано кілька більш дрібних кроків.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?