Ми шоковані: у Порошенка накинулися із звинуваченнями на Зеленського
Категорія
Політика
Дата публікації

Ми шоковані: у Порошенка накинулися із звинуваченнями на Зеленського

Ми шоковані: у Порошенка накинулися із звинуваченнями на Зеленського
Джерело:  online.ua

У партії "Європейська солідарність", очільником якої є Петро Порошенко, назвали слідчі дії у військової Олени Біленької, відомої як Маруся Звіробій, частиною політичних репресій нової влади - команди українського лідера Володимира Зеленського, передає ONLINE.UA з посиланням на сайт політсили.

"Шоковані неспівмірною реакцією правоохоронних органів на заяву Марусі Звіробій. Вона нагадує реакцію Януковича на так званий "яєчний теракт" 2004-го року. Спецпідрозділ "Альфа" – це явно занадто для обшуку вдома у жінки-волонтера. Це принизливо для самих правоохоронців. Їх тренували явно не для цього. Три танки чи три БТРи логічно би доповнили три автобуси "Альфи" у цій феєричній спецоперації", - сказано в повідомленні.

За словами представників партії Порошенка, наступ на Звіробій – "не лише реакція на її критичні зауваження щодо відступу на фронті, а й частина політичних репресій, якими влада марно сподівається призупинити турбопадіння довіри з боку виборців".

Як відомо, 28 листопада слідчі ДБР прийшли з обшуками до підозрюваної у погрозі вбивством щодо президента Марусі Звіробій – справжнє ім'я Олена Самбул (Біленька). У неї вилучили телефон, зброю і блокнот.

Як повідомляв ONLINE.UA, після обшуку Маруся Звіробій заявила,  що президент Володимир Зеленський може постраждати на Донбасі, якщо продовжуватиме хамити військовим.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?