Ми у стані війни: Британія зробила гучну заяву про Росію
Категорія
Світ
Дата публікації

Ми у стані війни: Британія зробила гучну заяву про Росію

Ми у стані війни: Британія зробила гучну заяву про Росію
Джерело:  online.ua

Велика Британія звинуватила Росію у створенні перманентної кіберзагрози, через яку країна фактично перебуває у стані війни. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Telegraph.

За словами генерала Ніка Картера - очільника штабу оборони країни, сучасний світ демонструє відсутність різниці між миром та війною.

"Я відчуваю, що наразі перебуваю у стані війни, але це не війна, як ми її визначали в минулому", - пояснив офіцер.

Керівник збройних сил королівства відзначив, що в умовах політичного статусу сучасної війни та залучення до неї кіберпростору та космосу, президент РФ Володимир Путін є найкращим подарунком НАТО після завершення холодної війни XX сторіччя.

"НАТО зараз має серйозні політичні проблеми. Путін допоміг нам пояснити, чому ми маємо модернізуватися. Ми повинні бути належним чином інтегровані на кожному рівні", - вважає Картер.

Він наголосив, що Росія стала набагато більшою загрозою у порівнянні з 2014 роком.

Як повідомляв ONLINE.UA, республіканці-політики у Сполучених Штатах спеціальним листом закликали до єдності у боротьбі проти деструктивного впливу РФ під керівництвом Путіна та агресії Кремля у відношенні України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?