Ми вас любимо: Зеленський звернувся до всіх українок
Категорія
Україна
Дата публікації

Ми вас любимо: Зеленський звернувся до всіх українок

Ми вас любимо: Зеленський звернувся до всіх українок
Джерело:  online.ua

У Міжнародний жіночий день президент України Володимир Зеленський звернувся до всіх українок. У своєму привітанні з 8 березня він зізнався всім жінкам країни в любові і пообіцяв допомагати у всьому, передає ONLINE.UA.

На своїй сторінці в соцмережі Зеленський опублікував ніжне привітання з 8 березня, в якому підкреслив, що жінки щодня здійснюють подвиги і надихають своїх чоловіків на них. Він побажав, щоб мрії українок збувалися.

"У моєму дитинстві 8 Березня чоловіки дарували жінкам квіти й говорили про те, як своєю любов'ю, красою та турботою вони надихають «сильну стать» на подвиги. Але насправді жінки і самі здійснюють подвиги. Щодня. Вони боронять Батьківщину, навчають дітей, лікують і рятують життя, керують компаніями, роблять наукові відкриття і створюють мистецтво. Примудряються поєднувати роботу, сім'ю, друзів, відпочинок, спорт, саморозвиток, благодійність та ще й пам'ятають, де ми, чоловіки, поклали свої речі.

Ми готові допомагати вам у всьому, щоб ви могли стати тими, ким бажає ваша душа. Адже ми вас любимо. З Міжнародним жіночим днем! Нехай всі ваші мрії здійснюються", - написав Зеленський.

Нагадаємо, в Україні 8 березня є державним святом. Тому, незважаючи на те, що в 2020 році воно випало на неділю, українці отримають додатковий вихідний. Відпочивати будуть у понеділок, 9 березня.

Слід зазначити, що з 2017 року в нашій країні піднімається тема скасування святкування 8 березня, але на сьогоднішній день цей проект так і не прийнятий законом у Верховній Раді, тому традиційні вихідні на 8 березня в Україні залишаються без змін.

Раніше ONLINE.UA робив добірку красивих привітань з 8 березня у віршах  - порадуйте своїх коханих дівчат, дружин, мам, бабушек, сестер і подруг теплими словами в Міжнародний жіночий день.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?