Ми вдаримо, як ніколи раніше: Трамп виступив з шокуючою погрозою
Категорія
Світ
Дата публікації

Ми вдаримо, як ніколи раніше: Трамп виступив з шокуючою погрозою

Ми вдаримо, як ніколи раніше: Трамп виступив з шокуючою погрозою
Джерело:  online.ua

Американський лідер Дональд Трамп заявив, що не хоче, щоб його країна вела війну з ким би то не було, але при цьому готовий жорстко відповісти Ірану, якщо в цьому буде необхідність, передає ONLINE.UA з посиланням на "ВВС".

"Якщо Іран зробить деякі речі, то ми вдаримо його так, як ніколи раніше", - заявив Трамп.

Очільник Білого дому стверджує, що не хоче воєн у світі. Розмірковуючи про те, як можна вплинути на країни, не застосовуючи зброї, Трамп нагадав про здатність США виявляти потужний вплив на економіки інших держав. Трамп зазначив, що не хоче втягувати США в війни, так як повернення військових США додому з далеких країн - одна з його ключових передвиборчих обіцянок.

"Одна з найжахливіших речей, які мені доводиться робити - це писати листи батькам (загиблих солдатів - ред.)", - розповів Трамп. "Я повинен повідомити їх, що їхня дитина була вбита на Близькому Сході, причому - незрозуміло заради чого він віддав там життя... Іноді настає час для того, щоб воювати. Але буває і час, коли потрібно діяти розумно, а не воювати", - додав Трамп.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Трамп заявив, що  Сполучені Штати вважають, що вони знають, хто стоїть за атаками на саудівські нафтові об’єкти, і перебувають "в бойовій готовності".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?