Ми визнаємо загрозу: в США зробили важливу заяву щодо РФ
Категорія
Політика
Дата публікації

Ми визнаємо загрозу: в США зробили важливу заяву щодо РФ

Ми визнаємо загрозу: в США зробили важливу заяву щодо РФ
Джерело:  online.ua

Директор Національної розвідки США Ден Коутс заявив, що Росія стоїть за "всепроникними" спробами втручання у майбутні вибори в США, передає ONLINE.UA з посиланням на Reuters.

"Ми визнаємо загрозу, вона справжня, вона продовжується, і ми робимо все можливе, щоб мати законні вибори. Вона тривала, з наміром вбити клин і підірвати наші демократичні цінності.  У Росії є багато способів вплинути на вибори – через ЗМІ, соціальні мережі, ботів, найманих акторів", - сказав він.

 Окрім того, Коут додав, що Росія є не єдина країна, яка прагне підірвати американські вибори. Однак він не назвав інші країни, які мав на увазі.

Трохи пізніше директор ФБР Крістофер Рей заявив, що бюро відкрило розслідування щодо втручання в американські вибори.

"Ми також знаємо, що Росія намагалась зламати систему і вкрасти інформацію про кандидатів на виборах та урядових посадовців", - розповів він.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше глава Стратегічного командування Збройних сил США генерал Джон Хайт заявив, що між Штатами та РФ не вщухає конфлікт у питаннях, які пов’язані з виконанням двостороннього Договору про заходи щодо подальшого скорочення і обмеження стратегічних наступальних озброєнь (нового ДСНО).

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?