"Ми всі чекали, коли він дасть наказ силовикам": скандальну Поклонську обурив вирок Януковичу
Категорія
Світ
Дата публікації

"Ми всі чекали, коли він дасть наказ силовикам": скандальну Поклонську обурив вирок Януковичу

"Ми всі чекали, коли він дасть наказ силовикам": скандальну Поклонську обурив вирок Януковичу
Джерело:  online.ua

Скандальна екс- "прокурорка" Криму Наталія Поклонська відзначилася новою резонансною заявою. Коментуючи вирок колишньому президенту України Віктору Януковичу, якому дали 13 років в'язниці за держзраду. Вона заявила, що "всі чекали, дуже чекали, що гарант закону в 2013 і 2014 роках дасть наказ силовикам зупинити мракобісся на Майдані".

Про це Поклонська заявила в інтерв'ю КП, передає ONLINE.UA.

Поклонська додала, що "Янукович був для неї керівником" і вона не вважає його "зрадником". Екс- "прокурорка" зізналася, що чекала наказу про силовий розгон Майдану, учасників якого назвала "втратившим розум натовпом".

"Ми всі дуже чекали, що гарант закону в 2013 і 2014 роках дасть наказ силовикам зупинити мракобісся, розігнати неадекватний і загубивший розум і людський образ натовп, що розгулявся на Майдані. Але так і не дочекалися. Сьогодні на Україні немає лідера, який би захистив права людей. Про яке же дотримання закону можна говорити при винесенні вироку самому Януковичу?" - заявила вона.

Нагадаємо, остаточний вирок Януковичу Оболонський суд Києва виніс 24 січня 2019 року. Екс-президента України визнали винним у державній зраді і пособництві в плануванні, підготовці, розв'язанні і веденні агресивної війни. За ці злочини його засудили до 13 років в'язниці.

У ГПУ вважають вирок Януковичу історичним. Там впевнені, що він стане кроком до майбутніх міжнародних судів за військові злочини з боку Росії проти України.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що ГПУ підготувала для колишньої "прокурорки" Криму Наталії Поклонский звинувачення в державній зраді і військових злочинах, що викликало у неї істерику. Вона назвала "божевіллям і абсурдом" звинувачення на свою адресу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?