Ми всі очікуємо: Кабмін виступив із новинами про катастрофу МАУ
Категорія
Політика
Дата публікації

Ми всі очікуємо: Кабмін виступив із новинами про катастрофу МАУ

Ми всі очікуємо: Кабмін виступив із новинами про катастрофу МАУ
Джерело:  online.ua

Міністр закордонних справ Вадим Пристайко оголосив, що незабаром в Україну прибуде велика іранська делегація з приводу розслідування авіакатастрофи лайнера "МАУ". Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на виступ дипломата під час пресконференції.

За його словами, представники офіційного Тегерана нададуть важливу інформацію.

"Коронавірус не завадив нам проводити роботу, у нас є посольство на місці, у нас є контакти з іранською стороною. Найближчим часом ми очікуємо велику делегацію з Ірану, яка привезе з собою новини, які ми всі очікуємо вже доволі довгий час", - зазначив Пристайко.

Також незабаром Україну відвідає міністр закордонних справ Канади. Серед офіційних питань його візиту — координація зусиль у напрямку розслідування авіакатастрофи.

"Думаю, що за пару днів ми зможемо більш детально розповісти, яким чином відбувається розслідування, робота, зокрема, з "чорними скриньками" і щодо компенсацій", - додав голова МЗС.

Нагадаємо, трагічний інцидент стався 8 січня. Іранська ракета уразила пасажирський літак "МАУ", на борту якого були 176 осіб, український екіпаж з 9 фахівців включно.

Як повідомляв ONLINE.UA, в Ірані в середині лютого заявили, що бортовий самописець Boeing 737 дуже пошкоджений. Перед дешифруванням необхідно його відновити.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?