Ми все знаємо: Пенс висунув гучне звинувачення Путіну під час особистої зустрічі
Категорія
Політика
Дата публікації

Ми все знаємо: Пенс висунув гучне звинувачення Путіну під час особистої зустрічі

Ми все знаємо: Пенс висунув гучне звинувачення Путіну під час особистої зустрічі
Джерело:  online.ua

Віце-президент США Майк Пенс провів кілька особистих зустрічей з президентом Росії Володимиром Путіним на полях самітів АСЕАН в Сінгапурі і АТЕС в Папуа-Нова Гвінея. На одній з них він звинуватив Путіна у втручанні в вибори 2016 року, повідомляє ONLINE.UА з посиланням на Mediaite.

Пенс в інтерв'ю американським ЗМІ розповів, що тричі перетинався з Путіним на минулих самітах. На одній з особистих зустрічей, за словами Пенса, російський глава запропонував США допомогу в ліквідації наслідків масштабних лісових пожеж в Каліфорнії. У другій розмові обговорювалася майбутня зустріч лідерів Росії і США - Пенс підтвердив, що Путін і Трамп зустрінуться на саміті G20 в Аргентині, який буде проходити 30 листопада - 1 грудня.

У третій розмові з російським главою Пенс звинуватив Путіна у втручанні в президентські вибори 2016 року в США, переможцем яких став Трамп.

"Я подивився на нього (Путіна - ред.) і сказав: "Ми все знаємо, що сталося в 2016", - уточнив Пенс, підкресливши, що Путін традиційно почав відмовлятися від звинувачень на свою адресу, запевняючи, що Росія не причетна до американських виборів.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що Путін готує підлу провокацію проти Трампа - російський лідер хоче втягнути США у вирішення спірного територіального питання з Японією по Курильських островів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?