Ми вже чистимо Україну: Зеленський зробив важливе попередження
Категорія
Україна
Дата публікації

Ми вже чистимо Україну: Зеленський зробив важливе попередження

Ми вже чистимо Україну: Зеленський зробив важливе попередження
Джерело:  online.ua

Український лідер Володимир Зеленський зустрівся з представниками Європейської Бізнес Асоціації (ЄБА), Американської торговельної палати, Спілки українських підприємців. Глава держави пояснив, як його команда намагається зробити бізнес захищеним. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт ОПУ.

"Чому ми придумуємо інвестиційні програми? Для того щоб ви вже зараз почувалися безпечно в Україні, щоб ваш бізнес був захищеним... Щодня ми робимо все для того, щоб країна ставала привабливішою саме для бізнесу. Ми зараз займаємося всім – ми виконуємо роботу, яку в сучасній європейській державі президент і уряд вже просто не виконують. Але зараз ми "чистимо" Україну від усього бруду, а його дуже багато. Та ви можете допомагати нам, відкриваючи нові офіси та проєкти", - наголосив український лідер.

Зеленський також наголосив, що команда президента готова вислухати пропозиції законодавчих змін, які могли би покращити бізнес-клімат. Глава держави додав, що з інвесторами, які вкладуть в Україні понад 100 млн доларів, держава укладатиме додаткові договори про надання персонального радника.

Нещодавно очільник Кабміну Олексій Гончарук зазначив, що уряд також має намір надавати персональних менеджерів ("інвестиційних нянь") не лише вкладникам понад 100 мільйонів доларів, а й тим, хто вже працює в країні, зокрема, великим українським інвесторам.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  Зеленський провів термінове засідання з міністрами  по тарифам на опалення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?