Ми вже готові - бійці ЗСУ озвучили останнє попередження бойовикам на Донбасі
Категорія
Україна
Дата публікації

Ми вже готові - бійці ЗСУ озвучили останнє попередження бойовикам на Донбасі

Ми вже готові - бійці ЗСУ озвучили останнє попередження бойовикам на Донбасі
Джерело:  Укрінформ

З 27 липня на Сході України почало діяти перемир'я, яке проросійські сили вже безсоромно встигли порушити. Командувач Об’єднаних сил Володимир Кравченко вирішив зробите жорстке попередження бойовикам ОРДЛО - він звернув увагу на те, що у випадку збройної агресії Росії українські бійці зможуть давати миттєву відповідь. За словами Володимира Кравченка, українські військові виконують рішення вищого політичного керівництва держави та забезпечують повне та всеосяжне припинення вогню. Він також підкреслив, що ЗСУ розглядають абсюлютно різні сценарії на випадок агресії зі сторони окупанта. Про це інформує ONLINE.UA з поисланням на "Укрінформ".

"Ніхто не може заборонити військовослужбовцям захищати себе та побратимів у випадку явної збройної агресії. Це гарантовано міжнародним гуманітарним правом", - підкреслив Володимир Кравченко.

Він також звернув увагу на те, що у разі порушення противником режиму тиші і загрози життю українським військовим відповідь ЗСУ буде миттєвою і рішучою. За словами командувача ОС, всі без винятку бійці готові виконувати накази керівництва, розуміючи важливість домовленостей. Адже наразі йдеться про реальну можливість зупинити вогонь з обох сторін.

"Нічого не міняється, працюємо як працювали, просто п’ята колона нагнітає ситуацію", – наголосив Володимир Кравченко.

Що важливо розуміти, нещодавно заступник очільник РНБО Сергій Кривонос зробив українцям нове попередження — він офіційно повідомив про те, що проросійська влада підготувала в окупованому Криму свої військові штаби та мобілізаційну базу. Згідно з останніми даними РНБО, їх можуть використати в "активній фазі бойових дій". За словами Сергія Кривоноса, штаби і мобілізаційна база підготовлені в Криму, цей потенціал під виглядом резервістів може прибути спочатку на навчання.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно американський дипломат Курт Волкер розкрив черговий підлий план Кремля.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?