Ми вже завершили роботу: надійшли чудові новини з Верховної Ради
Категорія
Політика
Дата публікації

Ми вже завершили роботу: надійшли чудові новини з Верховної Ради

Ми вже завершили роботу: надійшли чудові новини з Верховної Ради
Джерело:  online.ua

Перший заступник спікера українського парламенту Руслан Стефанчук під час погоджувальної ради 30 квітня заявив, що у Верховній Раді завершили роботу над першим законопроєктом з блоку народовладдя щодо всеукраїнського референдуму. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт ВРУ.

"Ми завершили роботу пов’язану із напрацювання першого законопроєкту з блоку народовладдя по всеукраїнському референдуму. Ми вже отримали не тільки схвальні відгуки, але з зауваженнями, як від український фахівців, від українських наукових інституцій, від міжнародних інституцій", - наголосив Руслан Сткфанчук.

За його словами, наразі українська сторона очікує висновки від швейцарських інституцій, оскільки нещодавно ВРУ звернулася до посла Швейцарії.

"Завдяки представникам Венеційської комісії ми переклали його англійською мовою і поширили для всього світу і ми очікуємо на відгуки щодо цього законопроєкту. Думаю, що після завершення карантинних заходів ми обов’язково проведемо фінальне зібрання робочої групи і винесемо цей законопроєкт у зал", - додав політик.

Варто нагадати, що 28 квітня глава держави Володимир Зеленський підписав закон "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо умов обігу земель сільськогосподарського призначення" № 552-ІХ. Як уже згадувалося раніше, відповідно до підписаного закону, питання, чи надавати іноземцям право купувати землю, вирішуватиметься на референдумі.

Раніше ONLINE.UA розповідав все,  що потрібно знати про відкриття ринку землі  та чому ухвалений закон є важливим для майбутнього України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?