Ми як антитіла вбудовані в Україну: відео відвертих зізнань бойовика ДНР
Категорія
Україна
Дата публікації

Ми як антитіла вбудовані в Україну: відео відвертих зізнань бойовика ДНР

Ми як антитіла вбудовані в Україну: відео відвертих зізнань бойовика ДНР
Джерело:  online.ua

Терористи, які  окупували частину Донбасу, вичікують внутрішньої міжусобиці, щоб увійти в Україну в ролі "визволителів".


Про це заявив один з проросійських бойовиків Геннадій Дубовий, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сепаратистський відео-канал "Інформаційне агентство "Новоросія"".


"Політика Росії, - злом України зсередини. Ми як антитіла вбудовані в український простір для того, щоб в потрібний момент змінити ситуацію", - заявив бойовик.


На його думку, це станеться, "коли плід дозріє і в руки буде падати".


"У зв'язку з найтяжчою економічною ситуацією в Україні, почнуться масові заворушення, почнеться внутрішня міжусобиця, війна, кров, і нас тоді будуть сприймати як визволителів. Якщо зараз ми підемо в наступ, то велика частина населення буде сприймати нас як окупантів. Ми будемо тільки сприяти зміцненню цієї нікому не потрібної України", - розповів Геннадій Дубовой.



Нагадаємо, як раніше повідомляв ONLINE.UA, блогер  Сергій Іванов запропонував кардинальний спосіб по вигнанню "руського миру" з Донбасу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?