Ми їх підтримуємо: глава МВС виступив з несподіваною заявою по Донбасу
Категорія
Україна
Дата публікації

Ми їх підтримуємо: глава МВС виступив з несподіваною заявою по Донбасу

Ми їх підтримуємо: глава МВС виступив з несподіваною заявою по Донбасу
Джерело:  online.ua

МВС підтримає бойові підрозділи, які захищають незалежність і територіальну цілісність України. З такою заявою виступив глава МВС Арсен Аваков після відвідин навчального полігону "Азова", передає ONLINE.UA.

"МВС підтримує бойові професійні підрозділи, що захищають незалежність і територіальну цілісність України", - сказав Аваков.

З такою заявою міністр виступив після відвідин бази навчального полігону "Азов", де проводяться заняття з бойової стрільби і наступальних дій. Цей полігон знаходиться біля населеного пункту Новопетрівка і включає базовий табір, де можна розмістити до 300 чоловік особового складу та військове стрільбище, придатне для проведення вогневих занять з практичною стрільбою з усіх наявних сил і засобів озброєння Нацгвардії України, включаючи танки і артилерію.

Нагадаємо, 26 жовтня президент Володимир Зеленський приїхав в Золоте, де добровольці і ветерани виступають проти відводу українських військ. В українського лідера сталася з ними емоційна розмова, яка викликала серйозний резонанс в громадськості.

У штабі ООС заявили, що збройні добровольці на Донбасі перебувають нелегально і їхнім діям буде дана правова оцінка. Пізніше стало відомо, що ветерани-добровольці, які мають легальну зброю, вивезли її в супроводі поліції з Золотого. Про це повідомив заступник голови Нацполіціі Вадим Троян. Але пізніше в "Азові" спростували цю інформацію, заявивши, що ніхто їх зброю не вивозив - її просто передали на зберігання військовим на інші позиції.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Кремлі прокоментували ситуацію в Золотому. Прес-секретар Путіна заявив, що якщо Зеленський не змусить добровольців виконувати його накази, то ні про яке розведення сил і нормандський саміт не може бути й мови.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?