Ми з Путіним можемо поставити Україну на коліна — Лукашенко
Категорія
Політика
Дата публікації

Ми з Путіним можемо поставити Україну на коліна — Лукашенко

Ми з Путіним можемо поставити Україну на коліна — Лукашенко
Джерело:  online.ua

Білоруський диктатор Олександр Лукашенко звернув увагу на те, що не планує запроваджувати санкції проти України, проте, якби було таке бажання, то він і його російський колега Володимир Путін могли б дуже швидко поставити Україну "на коліна".

Джерело:  Інтерфакс-Україна  з посиланням на пресконференцію Лукашенка 9 серпня

Лукашенко знову почав погрожувати Україні

"З нашого боку ніяких санкцій відносно вас (України - ред.) вводити не збираємося. Якби ми хотіли вас поставити на коліна, будемо відверті, ми б це зробили протягом доби разом з нелюбимим вами президентом Путіним. Ми б перестали вам постачати пально-мастильні матеріали, і завтра на вилах би повиносили і Зеленського, і всіх інших", - заявив нелегітимний президент Білорусі.

Ба більше, скандальний політик навіть звинуватив українського лідера Володимира Зеленського у підготовці бойовиків, постачанні зброї та вибухівки на територію Білорусі.

"Ви ж бачили мою позицію по Україні. Я навколо Володимира Володимировича (Путіна – ред.) крутився, навколо Порошенка, Зеленського. Як з сином з ним розмовляв (з Зеленським – ред.): "Володя, треба це, треба то". Він все сприймав, все розумів, що з ним сталося? Гаразд, ти там побіг за Заходом, ти їх підтримав, ти плюнув на все. Але навіщо ти бойовиків готуєш на території України і зброю закидаєш до нас сюди. Адже зброя йде в основному з території України. Зараз ми закрили звичайно вже намертво цей кордон, хоча намертво важко закрити. Але навіщо ви це творите, це ж сусіди, рідні люди... Він (Зеленський) через кордон перекидає сюди зброю, вибухівку. Ми ж це знайшли, їм показали. І наш очільник КДБ їм чітко сказав, що ми бачимо, хто з силовиків органів влади офіційних в Україні це організовує", - заявив білоруський диктатор.

За словами самого Лукашенка, закриття кордону було вимушеним, попри те, що українці та білоруси, які мешкають в прикордонних територіях є "рідними людьми, які ходили в гості один до одного" через кордон.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?