Ми з Путіним зробимо це - Лукашенко нарешті розкрив свої плани
Категорія
Політика
Дата публікації

Ми з Путіним зробимо це - Лукашенко нарешті розкрив свої плани

Ми з Путіним зробимо це - Лукашенко нарешті розкрив свої плани
Джерело:  online.ua

1 вересня чинний президент Білорусі Олександр Лукашенко, якого не визнає легітимним міжнародна спільнота, приголомшив світ новою неочікуваною заявою - він повідомив, що має намір спільно з очільником Кремля Володимиром Путіним зберегти "спільну Вітчизну" народів Білорусі та Росії. Про свої нові плани скандальний політик розповів, відповідаючи на запитання представників медіа, під час відвідин Барановицького державного професійно-технічного коледжу сфери обслуговування. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на державне інформаційне агентство "БелТА".

"У посланні до виборів я сказав: ви нас сьогодні називаєте партнерами. Не братами стали називати, а партнерами. А дарма! Це почули і в Кремлі, і всюди. Ми сьогодні брати. Але навіщо чекати, щоб нас хтось жиманув на Заході, щоб ми знову стали братами? Це урок. Ми зробимо відповідні висновки. Ми з президентом (Росії Володимиром Путіним. - ред.) уже зробили ці висновки. І щоб там не говорили у вас, щоб не дзявкали на площах у нас, ми збережемо нашу спільну Вітчизну. Нашу спільну Вітчизну, де живуть два народи від одного кореня. Це Вітчизна від Бреста до Владивостока", - заявив Олександр Лукашенко.

Варто звернути увагу на те, що в РФ вже сформований резерв із співробітників правоохоронних органів, який підготували для надання "допомоги" Мінську. 31 серпня під час брифінгу незмінний речник Кремля Дмитро Пєсков в черговий раз підтвердив, що команда Володимира Путіна, якщо це буде конче потрібно, відправить російських силовиків в Білорусь. Що важливо розуміти, для цього очільнику Кремля не потрібна згода Ради Федерації, так як це "зобов’язання РФ, які були ратифіковані парламентом".

 "Зараз ми бачимо, що стан справ під контролем, і тому зараз немає сенсу говорити про це. Якщо ж російська допомога буде потрібна, то для цього не потрібно буде згода Ради федерації", - наголосив Дмитро Пєсков.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Л укашенко почав публічно погрожувати санкціями країнам Балтії - Литві, Латвії та Естонії. Окрім того, він обізвав їх "слабками" пішаками, які "вякають з-під паркану".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?