Ми закінчимо - Зеленський закликав народ довіритися йому
Категорія
Україна
Дата публікації

Ми закінчимо - Зеленський закликав народ довіритися йому

Ми закінчимо - Зеленський закликав народ довіритися йому
Джерело:  online.ua

Дискусії щодо земельної реформи досі не вщухають в суспільстві. На тлі постійних суперечок український лідер Володимир Зеленський звернувся до громадян та озвучив важливу обіцянку. Він наголосив, що земельна реформа обов'язково буде завершена, і президент особисто несе за неї відповідальність. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ОПУ.

"Земельна реформа – це реформа і президента, і уряду – ми всі несемо відповідальність. Найскладніша реформа, тому що впродовж майже 30 років ніхто не міг навіть почати обговорення законопроекту (про ринок земель сільськогосподарського призначення – ред.) у комітетах. Ми закінчимо цю реформу", - підкреслив глава держави.

Окрім того, спілкуючись з представником видання Bloomberg український лідер наголосив, що голосування за законопроект про ринок землі у другому читанні – це лише перший етап земельної реформи. За його словами, далі потрібно ухвалити закон про референдум та впорядкувати земельні кадастри.

Варто звернути увагу на те, що український парламент станом на день 5 березня розглянув 3017 правок з 4018 та прийняв другу правку за весь час розгляду, яка носить технічний характер. Наразі також відомо, що між першим і другим читанням, як раніше стверджував глава держави, буде внесена поправка про проведення "всеукраїнського референдуму", на якому українці самі вирішуть, чи давати іноземцям дозвіл на купівлю земель.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в Кабміні розповіли про важливу реформу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?