Ми закінчуємо війни - Трамп шокував новою резонансною заявою
Категорія
Політика
Дата публікації

Ми закінчуємо війни - Трамп шокував новою резонансною заявою

Ми закінчуємо війни - Трамп шокував новою резонансною заявою
Джерело:  online.ua

Після несподіваного рішення вивести американські війська з Німеччини президент США Дональд Трамп шокував ще більше резонансною заявою. Він заявив, що США завершують еру нескінченних воєн, так як завдання американського соладата полягає в захисті інтересів і безпеки своєї країни, а не тих стародавніх країн, про які люди навіть не чули. З таким оголошенням Трамп виступив перед випускникам військової академії Вест-Поїнт на тлі жорсткої критики на свою адресу через виведення американських військових з Німеччини, що на думку військових генералів і політологів стало великим подарунком для президента Росії Володимира Путіна, якому заради цього навіть нічого не довелося робити. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний YouTube-канал Білого дому.

"Ми закінчуємо еру нескінченних воєн. Ясний погляд на захист життєво важливих інтересів Америки повернувся на своє місце. До обов'язків військ США не включено дозвіл древніх конфліктів в далеких країнах, про які багато людей навіть не чули. Ми не поліцейські цього світу. Але нехай наші вороги знають, що якщо нашому народу буде загрожувати небезпека, ми ніколи, ніколи не будемо коливатися ", - заявив Трамп.

При цьому Трамп розповів випускникам військової академії, що в Сполучених Штатах розробляється гіперзвукова ракета, яка в 17 разів швидше діючих розробок. За його словами, вона здатна вразити ціль розміром 35,5 см на відстані 1,6 тисяч км. З такою зброєю, за словами Трампа, США зможуть перемогти будь-якого ворога.

Нагадаємо, Трамп розпорядився до вересня вивести з ФРН 9500 американських солдатів і офіцерів, а максимальне число військовослужбовців США, які можуть одночасно знаходитися в ФРН, обмежити 25 тисячами - зараз в Німеччині перебувають 34,5 тисяч американських військових.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що генерал вказав на величезну помилку президента США, яка може коштувати великий ціни, в першу чергу для безпеки Америки. Йдеться про скорочення американської військової присутності в Німеччині, що вигідно для Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?