Ми зараз перебуваємо на вирішальному етапі битви за Україну — Зеленський
Категорія
Україна
Дата публікації

Ми зараз перебуваємо на вирішальному етапі битви за Україну — Зеленський

Ми зараз перебуваємо на вирішальному етапі битви за Україну — Зеленський
Джерело:  online.ua

Президент України Володимир Зеленський заявив, що зараз ми перебуваємо на вирішальному етапі боротьби за Україну, яка триває століття, яка стала змістом життя різних поколінь нашого народу.

Джерело: Володимир Зеленський

Зеленський відвідав випуск нацгвардійців

У п’ятницю, 24 березня, Володимир Зеленський виступив під час церемонії випуску офіцерів у Київському інституті Національної гвардії.

Він наголосив, що Нацгвардія стала одним із ключових елементів загальної системи захисту нашої держави, який не дає ворогу здолати Україну.

І протягом років війни на Донбасі, і з перших хвилин повномасштабного вторгнення Росії нацгвардійці проявляють справжню українську силу та роблять усе, щоб Україна вистояла.

Ми зараз - на вирішальному етапі боротьби за нашу незалежність, суверенітет, боротьби за Україну, яка триває протягом століть, яка стала змістом життя різних поколінь нашого народу, - заявив Зеленський.

Президент підкреслив, що не має сумнівів, що "нам вдасться захистити Україну й вибороти для українського народу довготривалу безпеку, свободу й мир".

Ми повинні зробити все, щоб пришвидшити цей результат, пришвидшити нашу перемогу. Я вірю, що ваші дії наближатимуть нашу спільну українську мету. І нехай ваш характер проявить свою сталевість у боротьбі з окупантом, - сказав Зеленський.

Своєю чергою президент висловив подяку всім бійцям, керівництву, офіцерам Національної гвардії України, харківській Національній академії НГУ та Київському інституту НГУ.

Зеленський назвав лідерам Євросоюзу п'ять причин затягування війни

Президент України Володимир Зеленський виступив перед засіданням Європейської ради у Брюсселі. Він розповів європейським політикам про п’ять причин затягування війни.

Зеленський назвав пʼять ключових небезпек, які віддаляють Україну та Європу від завершення війни й досягнення миру.

  • зволікання з постачанням українській армії далекобійних ракет

  • затягування передачі Україні сучасних літаків

  • зволікання з ухваленням нових жорстких санкційних пакетів

  • зволікання з реалізацією української формули миру та організацією "саміту миру"

  • зволікання з інтеграцією України до Європейського Союзу.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?