"Ми ж не ідіоти": у Зеленського жорстко відповіли на гучні звинувачення Ради суддів
Категорія
Політика
Дата публікації

"Ми ж не ідіоти": у Зеленського жорстко відповіли на гучні звинувачення Ради суддів

"Ми ж не ідіоти": у Зеленського жорстко відповіли на гучні звинувачення Ради суддів

Адміністрація президента (у подальшому -  Офіс президента України) Володимира Зеленського планує подати до суду на голову Ради суддів Олега Ткачука через звинувачення в тиску на суддів. Про це розповів заступник голови Адміністрації Руслан Рябошапка, передає ONLINE.UA з посиланням на "Українські новини".

За словами представника Зеленського, публічна заява Ткачука про тиск чиновників Адміністрації на суддів і Раду суддів містить неправдиву інформацію.

"Це цілковите будь-що (звинувачення в тиску на суддів. - ред.)! Ми ж не ідіоти, щоб дзвонити суддям... Це все відображає тільки рівень розвитку одного з членів Ради суддів [Ткачука], і не більше", - сказав заступник голови Адміністрації.

 Окрім того, Рябошапка зазначив, що зустрічався із заступником голови Ради суддів Вадимом Бутенком з метою обговорити судову реформу і для включення його до складу робочої групи з реформування судової влади.

 "За свої слова він (Ткачук - ред.) повинен відповісти. За цю брехню, яку він поширює проти президента і його команди. Він за це відповість. Природно, у судовому порядку", - сказав він.

 Як повідомляв ONLINE.UA,  Конституційний суд України провів закрите засідання 20 червня,  на якому розглянув законність розпуску Президентом України Володимиром Зеленським, Верховної Ради. Суд таки дозволив розпустити Верховну Раду восьмого скликання.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?