Ми зробимо це уже 29 квітня - Шмигаль повідомив українцям довгоочікувану новину
Категорія
Україна
Дата публікації

Ми зробимо це уже 29 квітня - Шмигаль повідомив українцям довгоочікувану новину

Ми зробимо це уже 29 квітня - Шмигаль повідомив українцям довгоочікувану новину
Джерело:  online.ua

29 квітня очільник Кабінету міністрів Денис Шмигаль невідкладно звернувся до усіх українських громадян - він просить не проводити акції протесту проти карантину і наголошує, що обмеження будуть послаблювати у разі зниження числа хворих. Окрім того, глава уряду заявив, що уже 29 квітня КМУ ухвалить рішення щодо відкриття і дозволу роботи продуктових і аграрних ринків. Про це Денис Шмигаль повідомив під час засідання Кабінету міністрів, передає ONLINE.UA з посиланням на сайт КМУ.

"В останні дні до уряду надходить багато звернень щодо необхідності послаблення карантину. Я хочу звернутися до всіх українців, особливо до представників бізнесу. Те, що в нас менше хворих у порівнянні з іншими країнами – це заслуга карантинних заходів і вашої відповідальності у дотримання цих заходів", - заявив Шмигаль.

Він звернув увагу на те, що Україна вчасно зайшли в карантин, і вчасно з нього вийде. На його думку, безвідповідальні заклики достроково вийти з карантину наражають всіх громадян на небезпеку.

"Ми насправді розуміємо, коли які кроки нам треба зробити. Ми озвучили план із 5 етапів виходу з карантину. Сьогодні ми приймемо рішення щодо відкриття і дозволу роботи продуктових і аграрних ринків, але з певними умовами. На слідуючу середу ми також приймемо цілий ряд рішень, які послаблять з 11 травня певні карантинні умови", - зазначає Денис Шмигаль.

Окрім того, главу уряду попросив політичні сили і різноманітні групи впливу не маніпулювати цими речами, не закликати до протестів і скупчень, адже в результаті ми отримаємо просто наступний етап захворюваності.

"Карантин однозначно буде послаблений, але тільки якщо кількість хворих не буде збільшуватися", - пообіцяв Денис Шмигаль.

Як повідомляв ONLINE.UA, глава держави Володимир Зеленський вимагає у МОЗ не зменшувати кількість тестувань у вихідні та святкові дні. Усі подробиці можна знайти в нашому матеріалі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?