Microsoft обіцяє масштабний редизайн інтерфейсу Windows 10
Категорія
Технології
Дата публікації

Microsoft обіцяє масштабний редизайн інтерфейсу Windows 10

Microsoft обіцяє масштабний редизайн інтерфейсу Windows 10
Джерело:  online.ua

Технологічний гігант Microsoft робить все можливе, аби регулярно дивувати своїх відданих прихильників цікавими ідеями та новинками. Цього разу стало відомо про масштабне оновлення Windows 10, яке заплановане на 2021 рік. За попередніми даними, воно принесе користувачам не лише функціональні зміни, а й оновлений дизайн. Варто звернути увагу на те, що в рамках проєкту, який назвали Sun Valley, операційна система отримає модернізоване меню "Пуск" й помітні зміни в інтерфейсі інших ключових елементів. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на WindowsCentral.

"Десктопна ОС отримає поліпшені анімації і буде приведена до єдиної концепції дизайну інтерфейсу по аналогії з Windows 10X. Зокрема, очікуються оновлення зовнішнього вигляду і функціональності панелі завдань, модифікований інтерфейс "Провідника" і широке впровадження бібліотеки WinUI в оболонку Windows і штатні додатки", — йдеться в повідомленні.

Що також важливо розуміти, оновленій ОС приписують глибшу підтримку темного інтерфейсу оформлення на рівні системи. Окрім того, зазначається, що Sun Valley стане частиною масштабного осіннього оновлення 21H2 Cobalt. Проєкт буде продовжувати впровадження округлених кутів вікон як в додатках, так і в інших елементах графічної оболонки відповідно до концепції Fluent Design. Також інсайдери розповідають, що переважна частина зазначених змін буде внесена в код Windows 10 до червня 2021 року. Після завершення інсайдерського тестування реліз Cobalt імовірно відбудеться восени наступного року.

Також нещодавно журналісти дізналися, що компанія Apple пришвидшила роботу з розробки власної пошукової технології на тлі нового розслідування Мін’юсту США проти Google. Хоча корпорація робить усе можливе, щоб приховати свої амбіціозні плани, в останніх малопомітних змінах в iOS 14 експерти побачили намагання створити аналог пошукового сервісу Google.

Як повідомляв ONLINE.UA, компанія Clario, яка спеціалізується на кібербезпеці, нещодавно опублікувала рейтинг мобільних додатків, які збирають найбільше особистої інформації про своїх користувачів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?