Міла Куніс шокувала історією стосунків з Ештоном Кутчером
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Міла Куніс шокувала історією стосунків з Ештоном Кутчером

Міла Куніс шокувала історією стосунків з Ештоном Кутчером
Джерело:  ТСН

Відома акторка Міла Куніс розповіла про те, як зав'язувалися їхні стосунки з Ештоном Кутчером. Голлівудська зірка зізналася, що все почалося для них з ліжка, передає ONLINE.UA з посиланням на  ТСН.

Вказано, що актори були знайомі вже 20 років. Раніше разом працювали на проекті "Шоу 70-х", коли Мілі було 14 років, а Ештону 20. Тоді вони грали за сценарієм закоханих і навіть цілувалися.
"Дивним було те, що я задивилася на хлопця, якого знала все життя. У підсумку ми просто переспали з Ештоном. Загалом, все вийшло, як у фільмі "Секс по дружбі", де я знялася. А Ештон знявся в схожій картині -  "Більше ніж секс". Ми повторили в житті історії з наших фільмів", - розповіла Куніс.
Окрім того, вона додала, що традиційного романтичного періоду з цукерками та квітами у пари не було. При цьому сама Міла не хотіла продовження стосунків, тоді як Ештон Кутчер наполіг і запропонував актрисі жити разом.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше екс-президент США Барак Обама і його дружина Мішель відвідали концерт Джей-Зі та Бейонсе в рамках всесвітнього туру On the Run II. Запальні танці подружжя вразили всіх присутніх.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?