Міла Нітіч презентувала пісню для Євробачення-2017: з'явилося аудіо
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Міла Нітіч презентувала пісню для Євробачення-2017: з'явилося аудіо

Міла Нітіч презентувала пісню для Євробачення-2017: з'явилося аудіо
Джерело:  YouTube

Українська співачка Міла Нітіч презентувала пісню Mystery, з якої побореться за право представляти нашу країну на міжнародному пісенному конкурсі Євробачення-2017, яке відбудеться в Києві з 9 по 13 травня.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на YouTube-канал продюсера виконавиці Володимира Бебешка.
Артистка виступить під номером 2 у другому півфіналі національного українського відбору, який пройде 11 лютого.
Читайте також: Ф іналіст "Голосу країни" представив пісню для Євробачення-2017: опубліковано аудіо
"Ця пісня нагадує нам про те, що, перш за все, ми люди, які можуть помилятися, падати, але вставати і, незважаючи ні на що, йти далі і перемагати! Вона розповідає про те, як важливо подати руку допомоги тому, хто її потребує, про те, що часом слово сильніше будь-якої зброї, про віру, яка рухає нами кожну хвилину, і про милосердя, яке зазвичай стукає в наші серця", - прокоментувала свою пісню співачка.
"Я перший раз в житті переживаю за свого артиста, адже у пісні є всі шанси на перемогу! Що стосується вокальних даних Міли, я впевнений на всі сто", - говорив раніше Бебешко.


До слова, у 2011 році Міла Нітіч вже пробувала свої сили на національному відборі на Євробачення. На фінальному етапі дівчина зайняла 10 місце. Тоді на конкурс поїхала Міка Ньютон.
Також дівчина була фіналісткою 10 сезону телепроекту "Шанс". Після цього почала співпрацювати з Володимиром Бебешком. У 2009 році Міла Нітіч стала лауреатом "Золотої зірки Алли" на Новій хвилі в Юрмалі. Також Міла брала участь у вокальному шоу "Голос країни".
Як повідомляв ONLINE.UA, в першому півфіналі національного українського відбору на Євробачення-2017, який пройшов 4 лютого, перемогли TAYANNA і "Сальто Назад".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?