Мільярдер Білл Гейтс подарував незнайомці 37 кілограмів подарунків - неймовірне відео
Категорія
Культура
Дата публікації

Мільярдер Білл Гейтс подарував незнайомці 37 кілограмів подарунків - неймовірне відео

Мільярдер Білл Гейтс подарував незнайомці 37 кілограмів подарунків - неймовірне відео
Джерело:  online.ua

Всесвітньо відомий мільйонер та філантроп Білл Гейтс став таємним Сантою на сервісі Reddit для 33-річної дівчини Шелбі із американського штату Мічиган. Важко в це повірити, однак бізнесмен надіслав дівчині 41 подарунок, загальною вагою 37 кілограмів, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Daily Mail".

Варто зазначити, що мільйонер врахував усі вподобання Шелбі: її улюблені книги, серіали та фільми. Що цікаво, Гейтс звернув увагу, що дівчина має кота – тваринці також дісталися презенти. Дівчині найбільше припала до душі рукописна книга "Великий Гетсбі". Вона зняла відео, де показує усі подарунки. Серед них також є:

  • Багато сувенірів з серіалу "Твін Пікс" – серед них копії сценаріїв, футболка і фірмова куртка, в якій ходили учасники знімальної групи під час другого сезону;

  • Конструктор LEGO з Хоґвартсом та різдвяний капелюх в стилі Гаррі Поттера;

  • Плед в стилі гри The Legend of Zelda;

  • Гра "Злочин котів" – лазерна указка, іграшкова мишка й упаковка корму.

  • Кілька книг, які сподобалися самому Гейтсу в 2019 році

Варто зазначити, що в США, Канаді та Великобританії люди щорічно на новорічні свята проводять традицію "Таємного Санти" – анонімно обмінюючись подарунками.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше відомий мільярдер, засновник компанії Microsoft Білл Гейтс знявся в одній із серій науково-популярного серіалу "Теорія великого вибуху". Прем’єра серії з одним з найбагатших людей планети відбулася в березні 2018 року, — в ній Гейтс виступив в ролі запрошеної зірки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?