Мільярдер Джефф Безос пояснив, чи є у вас шанс досягти успіху в бізнесі
Категорія
Світ
Дата публікації

Мільярдер Джефф Безос пояснив, чи є у вас шанс досягти успіху в бізнесі

Мільярдер Джефф Безос пояснив, чи є у вас шанс досягти успіху в бізнесі
Джерело:  online.ua

Чи знайдеться у світі хоч одна людина, яка не чула про Джеффа Безоса? Сьогодні він є найбагатшою людиною на планеті, статки якої оцінюють у 200 мільярдів доларів. Проте все починалося доволі скромно – Джефф заснував книжковий і онлайн-магазин Amazon у своєму гаражі в 1994 році та навіть мріяти не міг, що через 20 років ринкова капіталізація Amazon перевищить 1,5 трильйони доларів. Уже сьогодні Безос, який прийшов шлях від простого підприємця до найвпливовішого мільярдера, не втомлюється роздавати поради людям, а також ділитися своїм досвідом ведення бізнесу, передає ONLINE.UA з посиланням на CNBC.

За словами Джеффа, завжди перемагають люди, які небайдужі до своєї справи.

"У вас повинна бути пристрасть до арени, яку ви збираєтеся розвивати і яку хочете завоювати, тому що в іншому випадку ви будете конкурувати з тими, хто дійсно любить це, і вони збираються створювати більш якісні продукти та послуги", – розповів мільярдер.

Джефф Безос також наголосив: щоб досягти успіху в бізнесі, ви повинні бути готові ризикувати, а, отже – готуйтеся й до поразок.

"Якщо у вас виникла бізнес-ідея і вона не має ніяких ризиків, ймовірно, хтось вже добре реалізував її до вас. Отже, у вас повинно бути щось, що може не спрацювати, і ви повинні прийняти, що ваш бізнес багато в чому є експериментом, і він може потерпіти невдачу. І це нормально", – запевняє Безос.

За його словами, спілкуючись з найвпливовішими розумами світу, підприємець дійшов висновку, що люди, які зазвичай розуміють все правильно, – це ті, хто найбільше слухає і часто змінює свою думку.

"Я виявив, що люди, які мають рацію, змінюють свою думку, навіть не отримавши нових даних. У них є той же набір даних, що і на початку, але вони весь час повторно аналізують речі, приходять до нового висновку, а потім змінюють свою думку", – підсумував мільярдер.

Як повідомляв ONLINE.UA, відомий підприємець та винахідник Ілон Маск нарешті зважився поділитися списком книг, які радить прочитати кожному.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?