Мінімум кілька років: в Україні дали прогноз по війні з Росією
Категорія
Події
Дата публікації

Мінімум кілька років: в Україні дали прогноз по війні з Росією

Мінімум кілька років: в Україні дали прогноз по війні з Росією
Джерело:  online.ua

Капелан з АТО Микола Мединський вважає, що українці мають ще мінімум кілька років протистояння з Росією.


Таку думку  капелан Мединський висловив в інтерв'ю ONLINE.UA.


«Росія - це шахівниця, де кожна клітина - якийсь знищений і захоплений народ», - вважає священик.


«Вони (Росія - Ред.) - не моноліт. Вони тримаються в деякій мірі на страху, в деякій мірі - на владі, на засобах. Там інша система, але навіть російський народ повинен, нарешті, зрозуміти, що з-під імперії пора виходити... Ніякої імперії вічної немає. І має бути розуміння, що потрібно агресору протистояти, виходити з-під його влади», - продовжив капелан.


При цьому, на його думку, революція в Росії більш реальна на економічному, ніж на патріотичному грунті.


Читайте також:  На Донбасі вже говорять: скільки Путін буде пити нашу кров? - Капелан з АТО


"Час покаже. Важко про них щось говорити, тому що вони абсолютно непередбачувані. Але коли говорять про невинні народи російські - мені смішно це чути. Російська держава 800 років майже безперервно воює, захоплюючи інші народи, їх території. І ми до сих пір віримо в якийсь міфічний люд праведний?», - сказав Мединський.


«Коли це зрозуміють народи, захоплені зараз, - разом ми зможемо якось цю імперію зла подолати. Якщо їм подобається бути таким гуртожитком, то нехай будуть собі гуртожитком. Але нехай перестануть бути осередком смерті, осередком зла, осередком анексії. Ось в цьому проблема» - продовжив священик.


На його думку, для цього потрібні зусилля всього світу.


«Це великий, але колос на глиняних ногах. Тому я і кажу, що тільки від нас залежить, коли прийде час. Але, думаю, він вже близько», - вважає Мединський.


«Близько він він в розумінні нашої майже тисячолітньої боротьби, хоча, може, не так близько, як би нам хотілося», - продовжив священик.


«Тому нам слід бути готовими мінімум до кількох років боротьби, протистояння», - сказав Мединський.



Більше  читайте в інтерв'ю Миколи Мединського на ONLINE.UA: Росія служить сатані, а від нас залежить, скільки їй ще залишилося - український священик

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?