Міністр Дубілет назвав одну з головних загальних проблем уряду
Категорія
Політика
Дата публікації

Міністр Дубілет назвав одну з головних загальних проблем уряду

Міністр Дубілет назвав одну з головних загальних проблем уряду
Джерело:  online.ua

Міністр Кабінету міністрів Дмитро Дубілет заявив, що уряд має надмірний рівень споживанню паперу і цю проблему необхідно виправляти. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Instagram посадовця.

За його словами, ніхто з українців не може, ймовірно, уявити собі, скільки уряд витрачає на таку непотрібну банальність. Пізніше витрати на папір задля бюрократії можуть бути оприлюднені.

"Позбутися від паперу - це не про екологію (хоча теж важливо). Це про неефективні бізнес-процеси, про тисячі чиновників і мільйони громадян, які даремно витрачають свій час і таланти. Будемо процес за процесом все і вся спрощувати і переводити в цифру", - пояснив Дубілет.

Міністр підкреслив, що зобов'язується удвічі скоротити рівень використання паперу протягом наступного року.

Нагадаємо, прем'єрміністр Олексій Гончарук вирішив скасувати традицію транслювання засідань уряду. Дубілет пізніше пообіцяв робити короткі повідомлення щодо внутрішньої роботи Кабміну.

Як повідомляв ONLINE.UA, міністр уряду заявив про одну з перших невеличких перемог. Вона стосується бізнес-галузі та надає можливість підприємцям щоденно відстежувати зміни даних у Єдиному держреєстрі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?