Міністр економіки Німеччини обізвав свою країну “дурною” через рішення стосовно РФ
Категорія
Економіка
Дата публікації

Міністр економіки Німеччини обізвав свою країну “дурною” через рішення стосовно РФ

Міністр економіки Німеччини обізвав свою країну “дурною” через рішення стосовно РФ
Джерело:  online.ua

Очільник Міністерства економіки ФРН Роберт Габек неочікувано для всіх заявив, що Німеччина була "дурною", коли створювала умови для того, щоб бути наполовину залежною від російського газу.

Джерело: Bloomberg

Міністр економіки Німеччини назвав свою країну “дурною”

Роберт Габек плекає надію, що в майбутньому кожен окремий постачальник буде забезпечувати не більше 10% - 20% від потреб його країни.

Не можна не згадати про те, що нещодавно в інтерв’ю Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung німецький політик захищав практику постачання енергії з "недемократичних країн".

Однак, за його словами, Росія не підпадає під такий критерій, адже важко не помітити різницю між країною, де існують проблеми з правами людини та країною, яка розпочала агресивну та незаконну війну "біля наших дверей".

Як уже згадувалося раніше, нещодавно німецький лідер Олаф Шольц повідомив, що офіційний Берлін має намір суттєво скоротити споживання газу з Росії або повністю від нього відмовитися.

Що важливо розуміти, ФРН заблокувала сертифікацію проєкту Північний потік - 2 після визнання Росією терористичних угрупувань "Л/ДНР".

Скандальний газогін Газпрому збудували з метою транспортування російського газу безпосередньо до Німеччини в обхід України, через яку газ транспортується зараз.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?