Міністр Гройсмана вибачився перед українцями
Категорія
Політика
Дата публікації

Міністр Гройсмана вибачився перед українцями

Міністр Гройсмана вибачився перед українцями

Новий  міністр фінансів Олександр Данилюк  вибачився перед українцями за те, що не вніс до декларації компанії, в яких він формально є директором.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook міністра.
"Я хочу принести свої вибачення суспільству - всі ці дані повинні бути коректно задекларовані мною "з першої спроби", - написав він.
Данилюк уточнив, що згідно з отриманою інформацією, він до цих пір залишився формально директором в трьох компаніях - дві компанії на Кіпрі і одна - на Кайманових островах.
"Вони входили до групи компаній, якою я керував як один з директорів - тобто як найманий менеджер, який діяв в інтересах інвесторів", - зазначив міністр.
Глава Мінфіну повідомив, що дав інструкції щодо виведення з цих керівних посад, і в даний час його колишні партнери разом з юристами завершують відповідні процедури.
"Я не задекларував ці компанії відразу, адже вірив, що мої партнери вивели мене з керівного складу цих структур ще в 2010 році", - додав Данилюк, підкресливши, що продовжує вивчати ситуацію, щоб точно переконатися у відсутності "речей", які повинні бути задекларовані ним публічно.
Раніше повідомлялося, що міністр фінансів  Олександр Данилюк планує ліквідувати податкову міліцію і переглянути плани Державної фіскальної служби.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?