Міністр оборони США розповів про подорож Росії в часі
Категорія
Світ
Дата публікації

Міністр оборони США розповів про подорож Росії в часі

Міністр оборони США розповів про подорож Росії в часі
Джерело:  BBC

Глава Міністерства оборони США  Ештон Картер, який незабаром має намір відвідати Україну, зробив заяву про те, що Росія рухається в зворотному напрямку, назустріч часовому потоку.


Про це він заявив в рамках свого виступу в Німеччині, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на російську службу BBC.


Ештон Картер висловив свої співчуття щодо того, що між США і Росією натягнуті відносини, і зазначив, що, незважаючи на них, для Америки стримування на східному фланзі НАТО залишається пріоритетом.


На його думку, останні дії російської авіації проти сил НАТО в Балтійському морі є небезпечними і непрофесійними, і відокремлюють Росію у військовій сфері від Європи і США.


Останнім часом відносини між НАТО і Росією ускладнилися настільки, що багато хто став згадувати про протистояння часів холодної війни. Це стосується як практичних дій, так і висловлювань політиків і військових з обох сторін.


Як повідомляв ONLINE.UA, в квітні  російські військові літаки імітували атакуючі маневри проти американського есмінця "Дональд Кук" в Балтійському морі.


Також,  винищувач ВПС Росії Су-27 перехопив літак-розвідник ВПС США RC-135.


Пізніше, кандидат в президенти США  Дональд Трамп заявив, що США будуть змушені рано чи пізно збивати російські винищувачі, які літають в небезпечній близькості від американських кораблів і літаків.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?