Міністр Путіна крупно осоромився за кордоном: опубліковано фото
Категорія
Світ
Дата публікації

Міністр Путіна крупно осоромився за кордоном: опубліковано фото

Міністр Путіна крупно осоромився за кордоном: опубліковано фото
Джерело:  The Diplomat

Глава міністерства закордонних справ Росії Сергій Лавров осоромився під час офіційного візиту в Монголію.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на статтю професора міжнародних відносин Кардіфського університету Великобританії Сергія Радченко для видання The Diplomat.
14 квітня російський міністр прилетів до Монголії з офіційним візитом і в міжнародному аеропорту "Чингісхан" вийшов з літака на червону доріжку в джинсах в присутності почесної варти.
"Носіння одягу, яку можна було б носити вдома при ремонті сантехніки, є зневагою, неповагою, одним словом, образою. Джинси Лаврова показали його ставлення до монгольського міжнародного престижу", - сказав політичний оглядач і представник Народної партії політик Б. Цогтгерель.
За правилами, в монгольську Держрезиденцію пускають виключно в ділових або національних нарядах. Якщо слідувати правилам, то виходить, що главу МЗС РФ не можна пустити в Державну резиденцію.
Раніше повідомлялося, що журналіст російського пулу  Дмитро Смирнов розповів про візит міністра закордонних справ Росії Сергія Лаврова в Монголію і висміяв президента США Барака Обаму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?