Міністр юстиції показав, як працюють бюро правової допомоги в Україні: опубліковані фото
Категорія
Україна
Дата публікації

Міністр юстиції показав, як працюють бюро правової допомоги в Україні: опубліковані фото

Міністр юстиції показав, як працюють бюро правової допомоги в Україні: опубліковані фото
Джерело:  online.ua

Міністр юстиції Павло Петренко відвідав бюро правової допомоги у місті Хмільник Вінницької області та провів там прийом громадян.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook глави Мін'юсту.
"Відвідав бюро правової допомоги в місті Хмільник Вінницької області. Хмільник - це невеличкий районний центр з населенням трохи більше 25 тисяч. Саме на такі міста було направлено розширення системи безоплатної правової допомоги у вересні, коли ми додатково запустили понад 400 бюро", - зазначив він .
"І ось маємо перші результати. Менш ніж за півтора місяця тут допомогу отримали майже 250 громадян", - також повідомив міністр.






"Раніше за безкоштовною консультацією юриста їм довелося б їхати в обласний центр. Зараз же навіть в невеликих містечках українці мають доступ до правового захисту", - зазначив він.
"Тут же провів уже традиційний особистий прийом громадян. Усі, хто прийшов поспілкуватися зі мною, а таких було чимало, отримали консультацію і допомогу. Я дав відповідні доручення і особисто проконтролюю, як будуть вирішуватися проблеми громадян. В цілому по Україні зараз діє майже 550 бюро безоплатної правової допомоги, куди за допомогою вже звернулися понад 200 тисяч українців", - резюмував Павло Петренко.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?