Міністр юстиції показав, як заповнює електронну декларацію: з'явилися фото
Категорія
Політика
Дата публікації

Міністр юстиції показав, як заповнює електронну декларацію: з'явилися фото

Міністр юстиції показав, як заповнює електронну декларацію: з'явилися фото
Джерело:  online.ua

Міністр юстиції України Павло Петренко розповів, як він заповнює електронну декларацію, і показав фото.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook глави Мін'юсту.


"Йшов п'ятий день, але фініш вже близько) Ось як виглядає вечір міністра, який завершує заповнення електронної декларації. Щоб внести всю необхідну інформацію, треба зібрати ось таку велику купу паперів!" - написав він.


"Однак, незважаючи на можливі труднощі або технічні проблеми, подання електронної декларації - це необхідний процес, націлений на максимальну прозорість і дисциплінованість всіх держслужбовців", - зауважив, у той же час, Петренко.



Фото: Facebook Павла Петренка


"Хочу чесно зізнатися, що на весь процес у мене пішло кілька днів. Це означає, що заповнення декларації - завдання непросте, і Нацагентству з питань протидії корупції потрібно проводити серйозну роз'яснювальну роботу серед держслужбовців, які готові сумлінно подати декларацію. Крім того, агентству необхідно тісно співпрацювати з правоохоронцями щодо тих осіб, які вносять до декларації брехню, щоб їх можна було притягнути до кримінальної відповідальності. Система електронного декларування - це вже реальність для України", - резюмував Павло Петренко.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?